Helpall foder

Visar 1–18 av 32 resultat

 • Krafft FOAL

  Krafft Foder 349kr10.470kr Välj alternativ

  Krafft Föl är smakliga fölpellets i mindre storlek som är lätt att äta. Innehåller lättsmält protein. Passar alla föl, både med och utan stomjölk.Kompletteringsfoder (färdigfoder) För föl och unghästar. Kan även ges till andra hästar med ökat behov av protein. Tillverkas i 5 mm pellets.

 • KRAFFT GROOV ORIGINAL

  Krafft Foder 289kr8.670kr Välj alternativ

  Kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Innehåller en medelhög nivå protein. Rekommenderas som substitut till tidigare GROOV 90.

 • KRAFFT GROOV PROTEIN

  Krafft Foder 319kr9.570kr Välj alternativ

  Kompletteringsfoder som säkrar intaget av kvalitetsprotein och fibrer hos alla hästar. Innehåller en hög nivå protein. Rekommenderas som substitut till tidigare GROOV 125.

 • KRAFFT GROOV SENSITIVE

  Krafft Foder 319kr9.570kr Välj alternativ

  Ett kompletteringsfoder anpassat för den havrekänsliga hästen. Fodret säkrar intaget av kvalitetsprotein, fibrer och fett. Innehåller en medelhög nivå protein.

 • KRAFFT HIGH ENERGY MUESLI

  Krafft Foder 389kr17.505kr Välj alternativ

  Kompletteringsfoder, ångkokt med hög fetthalt och tillför koncentrerad energi i en form som är skonsam för musklerna. Ångkokningen har gjorts enligt en unik process som ökar smältbarheten och gör energin extra lätt tillgänglig.

 • KRAFFT HIGH PROTEIN MUESLI

  Krafft Foder 389kr17.505kr Välj alternativ

  Ångkokt kompletteringsfoder med högt innehåll av protein. Lämpligt vid ökat proteinbehov.

 • KRAFFT LEISURE PELLETS

  Krafft Foder 249kr7.470kr Välj alternativ

  Ett kompletteringsfoder för vuxna hästar i lätt eller normalt arbete. Innehåller en normal nivå protein.

  Utfodra alltid med grovfoder före kraftfoder, och dela gärna upp kraftfodret på flera utfodringstillfällen per dag.

  • Återvinningsbar papperssäck 20kg
  • Tänk på mineraltillförseln vid låg giva
  • Klimatmärkt
  • Pellets, 8mm

   

  Utfodringsanvisningar:

  Lämplig giva bör baseras på näringsvärdet i grovfodret och hästens arbete, tillväxt och dräktighet/digivning. Ett riktvärde för en vuxen häst i lätt arbete är ca 0,2-0,6 kg kraftfoder/100 kg häst och 1-1,5 kg torrsubstans grovfoder/100 kg häst.

  1 liter KRAFFT Leisure Pellets = ca 0,7 kg.

 • KRAFFT LUCERNE CHOPPED

  Krafft Foder 289kr6.936kr Välj alternativ

  KRAFFT LUCERNE Chopped är ett varmluftstorkat grovfoder baserat på hackad lusern. Används i kombination med hö, ensilage och bete – och kan tillsammans med foderhalm även ges som enda grovfoder. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion.

 • KRAFFT LUCERNE PURE PELLETS

  Krafft Foder 319kr7.656kr Välj alternativ

  KRAFFT LUCERNE Pure Pellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform utan tillsatt melass. Används i kombination med hö, ensilage och bete. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion och verkar stabiliserande då detta foder används som ett komplement till annat grovfoder.

 • KRAFFT MUSCLE UP

  Krafft Foder 450kr13.500kr Välj alternativ

  Ett extra proteinrikt kompletteringsfoder med låg andel stärkelse. Ger ett koncentrerat tillskott av kvalitetsprotein (främst potatisprotein). Extra högt innehåll av aminosyrorna lysin och metionin. Lämplig vid akut brist, ökat behov, eller risk för underskott av protein.

 • Krafft Performance Low Starch 20 kg

  Krafft Foder 449kr13.470kr Välj alternativ

  Ett unikt kompletteringsfoder med en mycket låg andel stärkelse (4%) och socker (4%), där energin framförallt kommer från en extra hög andel fibrer och fett. Fodret har ett högt proteininnehåll och extra tillsatta mineraler för att lättare balansera totalfoderstaten redan vid en låg giva.
  Utfodra alltid med grovfoder före kraftfoder, och dela gärna upp kraftfodret på flera utfodringstillfällen per dag.

 • KRAFFT PLUS ENERGY

  Krafft Foder 359kr10.770kr Välj alternativ

  Koncentrerat klimatmärkt kompletteringsfoder som tillför skonsam energi i form av fett och fibrer. Innehåller vitaminer och mineraler i balanserade proportioner. Utvecklat för att höja energiintaget hos hästar som enbart ges lämpligt grovfoder eller som komplement i en foderstat bestående av grovfoder och spannmål. För hästar med högt energibehov- T.ex. på grund av ökad utevistelse, energikrävande arbete eller vistelse i kyla.

 • KRAFFT SENSITIVE MUESLI

  Krafft Foder 359kr16.155kr Välj alternativ

  Ett ångkokt havrefritt kompletteringsfoder. Innehåller vitaminer, mineraler och naturliga fettsyror. Anpassat för den vuxna hästen som arbetar lätt till normalt. Den spannmål som ingår har ångkokats enligt en unik process som ökar smältbarheten och gör energin extra lätt tillgänglig.

 • KRAFFT SPORT ORIGINAL

  Krafft Foder 319kr9.570kr Välj alternativ

  Energirikt kompletteringsfoder för prestationshästar, som är rikt på fiber och fett och innehåller kvalitetsprotein. Innehåller en medelhög nivå protein.

 • RS Mustang Active

  RS Mustang Foder 275kr6.600kr Välj alternativ

  Active är ett energirikt färdigfoder för högpresterande hästar. Innehåller en noggrann och balanserad blandning av fett, fibrer, mineraler och vitaminer för ett optimalt utnyttjande av de högvärdiga råvarorna. All spannmål i Active är ångkokt för att göra näringsämnena mer lättillgängliga. Active innehåller linfrökaka, dubbel dos biotin och Profeed®.

 • RS Mustang Allround

  RS Mustang Foder 215kr5.160kr Välj alternativ

  Allround är framtaget för att passa hästar i lätt eller normalt arbete. Ett utmärkt basfoder som passar de flesta hästar med ett litet till medelstort behov av energi. Allround innehåller ångkokt spannmål med bl.a. havre, korn, lusern, linfrökaka, biotin och högvärdiga mineraler och vitaminer.

 • RS Mustang Breed

  RS Mustang Foder 249kr5.976kr Välj alternativ

  Breed är ett proteinrikt färdigfoder för hästar som har ett extra behov av protein såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. Breed passar alldeles utmärkt då grovfodrets nivå på protein är lågt. Breed är ett fiberrikt foder som gynnar grovtarmsfunktionen. Vi har även valt att tillsätta linfrökaka som balanserar ömtåliga hästmagar tillsammans med ångkokt spannmål som underlättar nedbrytningen av näringsämnena.

 • RS Mustang Diet

  RS Mustang Foder 295kr7.080kr Välj alternativ

  RS Mustang® Dietfoder är ett pelleterat foder med lågt energiinnehåll som med fördel används till hästar som behöver gå ner i vikt och/eller har fångbenägenhet. Fodret har ett lågt stärkelseinnehåll, är fiberrikt och innehåller inget tillsatt socker.
  Fodret innehåller en noggrann blandning av vitaminer och mineraler samt profeed vilket främjar mag- och tarmkanalen. RS Mustang Diet kan ges som enda foder eller som ett komplement till den övriga foderstaten.

Varukorg

Filtrera på pris