”Katla” Pufferväst med värme

  • Helfodrad med Welltex®-teknologi
  • Elektriskt värmesystem
  • Snabb uppvärmning
  • Lätt och bekväm
  • Fickor med dragkedja framtill

1.495,00kr

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Känn värmen omsluta dig när du vill

”Katla” är en varm, vadderad och eluppvärmd väst som ger dig omedelbar värme med ett knapptryck – när det passar dig och utan att du behöver kläder i flera lager. Detta gör västen till ett perfekt plagg i kallt väder, eller när du tar en paus och behöver hålla dig varm mellan träningspassen.

”Katla” är lätt figursydd med utrymme för rörelse och når ner över höfterna. Den bekväma passformen och låga vikten gör den både praktisk och lättanvänd.

”Katla” har ett integrerat elektriskt värmesystem som drivs av en valfri, bärbar powerbank. Inställningarna gör att du kan välja, eller växla, mellan tre värmenivåer; låg (45 °C), medium (50 °C) eller hög (55 °C).

Västen är helfodrad med Welltex®️-teknologi, vilket ger den ytterligare en fördel: effekten av reflekterad infraröd energi – både från din egen kroppsvärme och från den värme som alstras av det elektriska värmesystemet.

Produkten är stor i storleken, vilket gör det möjligt att bära en tjockare tröja under. Om du däremot vill bära den över endast ett tunt klädlager och nära kroppen, gå ner en storlek.

Storlek

XS, S, M, L, XL

Varumärke

Back on Track

Varukorg
”Katla” Pufferväst med värme